Το Littles παίρνει μέρος στο Πρόγραμμα «Give it away!» ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται από το Playroom και την Bluecycle.

Θα μπορούσε ποτέ ένα τραπέζι ή μια καρέκλα να έχουν ως βασικά συστατικά κατασκευής τους τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και όλα αυτά σε ένα πλαστικό ανακυκλωμένο περιτύλιγμα;

Οι δύο εταιρείες με ένα κοινό όραμα ενώνουν τις δυνάμεις τους με μπόλικη φαντασία και ετοιμάζονται να παίξουν με έναν πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο δημιουργώντας διαδραστικά παιδικά έπιπλα και παιχνίδια από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Με πολλή φαντασία,  παιδικά πλαστικά παιχνίδια και πλαστικά που προέρχονται από τον καθαρισμό των θαλασσών μετατρέπονται σε πρωτότυπες δημιουργίες.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα τοποθετηθεί στον χώρο του Σχολείου κάδος όπου θα συγκεντρωθούν έπιπλα και πλαστικά παιχνίδια που είναι φτιαγμένα από σκληρό πλαστικό όπως πολυπροπυλένιο, πολυαιθυλένιο και nylon. Κάθε μικρή πράσινη κίνηση μετράει και κάθε παιχνίδι κρύβει μέσα του πολύτιμα συστατικά για την προστασία του πλανήτη.